Monthly Archives: October 2008

Haaaaa ujan lebat lagi (5:09pm)

Abih banjir lagi ler Taman Intan nih….. dok tengah lebat ujan la ni……. Jem teruk lagi ler gamaknye….

Posted in News and politics | Leave a comment

Fedup aku ngan M2u yg baru nih!!!

Bengang betul aku ngan Maybank2u web page baru nih… dah lah tukau engine… kononnye canggih ler tuh…. tapi slow ya amat … baru 16 haribulan…. kalau hujung bulan nih aku tak tau ler… jem teruk ler lagi traffic M2u tuh…..

Posted in News and politics | Leave a comment

Dangnama tukar ke C&Line

C& LINE!!! It’s the new name of Dongnama Shipping. Dear all valuable customers, We’re pleased to greet all of you with a new company name "C& LINE", for another take-off as a world-wide shipping company under the flag of Global-Leader. … Continue reading

Posted in News and politics | Leave a comment

Semalam Banjir Lagi Opis aku nih….

Ape da… Air naik lagi kat opis aku…. Banyak kete terkandas nak balik umah….. Nasib baik aku naik Moto kalau tak…. aku pun sangkut gak…. hehehehehe  

Posted in News and politics | Leave a comment